Cinquè dia

Bon dia,
avui ha estat un dia llarg i calorós - final de viatge per a uns i interval per altres - però a partir de diferents llenguatges hem anat consolidant la idea de que l’entorn és important i que en depenem de manera absoluta.

Avui hem tornat a parlar de l’Art de Sentir quan és TENIR CONSCIÈNCIA DE L’ESTAT PROPI!

 
 
P7050482.jpg
 
 

MATÍ

A primera hora ens hem reunit i hem parlat de que - potser - aquest any és el darrer any a Palo Alto. Hem volgut que entenguessin el valor del jardí i la importància que té per a nosaltres. També els hem explicat que al Japó la gent té un lligam amb l’exterior vital per tal d’entendre el seu interior i que a partir de la contemplació la natura hauria de ser font de saviesa i de salut.

La Cristina i l’Héctor - els jardiners de Palo Alto - ens han tallat esqueixos de papiro, de figuera i d’una planta grassa. Ens han ensenyat els noms científics i ens han explicat com trasplantar-les, regar-les i tenir-ne cura. Cada un de nosaltres s’emporta un trocet del jardí de Palo Alto per fer-lo créixer a fora: treiem el jardí a la ciutat!

 
 
 
 

Després hem separat els grups i mentre uns feien so amb la Ilaria els altres han caçat ombres amb el Martín de Azúa.

El Martín ens ha explicat qui era i que feia i ens ha ensenyat alguns dels seus projecte; per a ell la natura és una peça fonamental en el seu recorregut: li inspira!
Després, ens ha proposat d’anar a caçar ombres… ha estat una experiència molt bonica tot i que difícil perquè no paraven de moure’s!

 
 
 
 
 
 
 

TARDA

Després de dinar el Martín ens ha ensenyat a fer frottage i hem utilitzat la textura de l’escorça dels arbres per dibuixar nous arbres. La veritas és que la natura és fascinant i que els nens i nenes tenen la facilitat neta i clara d’intuïr les coses fonamentals.
Gràcies Martín per ensenyar-nos a sentir d’una altra manera!

“Lo que se sabe sentir se sabe decir.”

Miguel de Cervantes

 
 
 
 

Cinquè dia!
Bon dia,

Ester

Ester RoviraComment