S'acaba Méliès!

Només deixar-vos amb les ganes de fer una volta a una de les millors exposicions que han estat a Barcelona els últims mesos i que han servit d'inspiració per acabar de detallar el nostre casal de cinema per a nens de 8 a 10 anys.

L'exposició de Méliès al Caixaforum de Barcelona tanca les portes el dia 24 de juny i és un espectacle de cinema, d'art i de màgia que encandila a grans i a petits. Val la pena perdre's un matí pels racons més delicats i bonics i sentir que en formes part. Val la pena per inspirar-se i deixar-se envair amb el seu *tempo*!


Disfruteu-la i no us la perdeu!

Ester

-

Only a post to let you know about one of the best exhibitions that have recently had in Barcelona and that have inspired our summer workshop of cinema for children from 8 to 10 years.

Méliès exhibition at CaixaForum Barcelona closed its doors on June, 24th and it's a spectacle of cinema, art and magic to dazzle elder and children. I recommend you to spend a long morning through these delicate and beautiful spaces and try to feel that you belong to them. It is worth to be inspired and be invaded with his "time"!

Enjoy it and do not miss it!

Ester