Quart dia

Bon dia,
avui ha estat un dia diferent perquè hem tornat a sortir de Palo Alto i hem recorregut una mica de la nostra ciutat! A vegades no ens adonem que sortir a fora vol dir que ens preparem per veure coses noves i diferents i estic segura que aquesta expectativa ens fa estar més oberts al que puguem trobar...

Avui hem parlat de l'Art de Mirar a través de la LLUM!

© Iris Humm

© Iris Humm

 

MATÍ

Al matí ens hem esperat una estona a que tothom esmorzés i, després, hem marxat cap a Simon 100. Voliem visitar aquesta exposició per explicar als nens que la llum és la base d'una bona mirada. El lloc està al barri - en una antiga fàbrica de l'empresa SIMON - i voliem fer-ho fàcil.: un viatge curt però intens!

Ens hem trobat allà amb el Toni Arola que ens ha fet el recorregut i ens ha explicat la proposta. La idea era explicar als nens que la llum i la seva projecció ens aporten realitat, magnifiquen la visió i esdevenen definitives. La sensació d'estar dins d'un espai on les coses anaven succeïnt a poc a poc i sentir que tot ens anava esculpint la mirada ha estat molt inspirador. De fet, el Toni ens estava prepparant pel Taller de la tarda!!!!

 

TARDA

Hem fet fosc en el nostre espai i de sobte han aparegut les ombres... el Toni ens ha anat explicant com funcionava el seu artilugi i ha començat la màgia de les ombres! La nostra mirada ens ha transportat a món irreals i més enllà de les partes o de la nostra ciutat hem pogut iniciar el viatge!

© Iris Humm

© Iris Humm

 

Després el Toni ens ha proposat de crear uns perfils i una història i hem sortit al pati de Palo Alto sota els colors de la porxada... hem retallat les nostres històries i hem parlat d'ombres i de contes!

© Iris Humm

© Iris Humm

© Iris Humm

© Iris Humm

© Iris Humm

© Iris Humm

 

Al final de la tarda els nens havien inventat històries precioses i personatges increíbles i ha estat una posada en escena plena d'ombres de colors que ballaven al so d'una música gairebé hipnòtica!!!

Moltes gràcies per tot TONI!

 

- "HAS D'APRENDRE A VEURE EL QUE ESTÀS MIRANT!”
Cristopher Paolini

 
 

Quart dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment