IMG_7568 AMB PILOTA.jpg
 
 

El concepte general del projecte d’extrascolars és dotar als nens d’un espai - interval entre escola i casa per tal de fer activitats paral.leles que motivin la seva creativitat i la seva descoberta i aprenguin jugant.

La descoberta des d’un mateix, des del seu interès propi i amb el seu propi ordre.

La ides és plantejar les activitats extraescolars a través del sentits i oferir estructures d’aprenentage integrades: no hi ha una sola direcció perquè el nen s’enriqueix quan se li proposa d’una manera més oberta i són la conjunció de dues o més matèries interaccionades i que volen provocar, en tot moment, que el nen desperti la seva creativitat i l’apliqui al seu món. 

 

 

Les propostes

Les extraescolars es subdivideixen en propostes de tipus A i B. Les primeres són, bàsicament, lingüístiques (afecten a l’oïda!) però s’estructuren a partir de tots els altres sentits i a partir dels mètodes proposats. Les segones són la conjunció de dues matèries i un eix vertebrador que fan mirar les coses d'una altra manera i que volen interaccionar i provocar, en tot moment, que el nen desperti la seva creativitat i l’apliqui al seu món. 

 

A

TALKING ENGLISH

 

B

MÚSICA + MOVIMENT + CINC CONTINENTS
FOTOGRAFIA + PLÀSTICA + NATURA
TEATRE + VESTUARI + ANGLÈS
BRICOLATGE + JOGUINES + ANGLÈS
HORT + CUINA + RECICLATGE

 


 

A

TALKING ENGLISH

 

SOM POCS, SENSE LLIBRES I AMB UN MÈTODE NOU!

La idea bàsica és que els nens aprenguin un idioma d’una altra manera! Un mètode que vol apropar l’aprenentage d’una llengua estrangera passejant pels escenaris del seu dia a dia creant situacions habituals i proposant passejades  que els hi aportin pautes de quotidienitat per poder aprendre vocabulari, expressions i maneres de dir d’una manera, gairebé, natural. Es tracta de que aprenguin una llengua vivint-la! 

 

 

 

 

Flyer [PDF]

 
 

B

 

MÚSICA + MOVIMENT + CINC CONTINENTS


Buscar, a través de la música i el moviment corporal, una altra manera de conèixer l’espai o l’entorn, el nostre propi món i a un mateix. Trobar el ritme, el compàs, el tempo per donar sentit a la nostra manera d’escoltar, de ballar i de mirar. Arribar a les músiques i expressions culturals en els cinc continents.

 

 

 

 

Flyer [PDF]

B1_retocada.JPG
 

FOTOGRAFIA + PLÀSTICA + NATURA

 

Pintar, esculpir, enganxar, tacar, retallar i fer-ho tot dins d’un món petit i precís per poder mirar cap a l’art des de la natura d’una manera neta i simbòlica i, des d’aquí, aprendre les tècniques de la fotografia i poder mirar a través de l’ull de la càmera i deixar-nos sorprendre dels resultats. 

 

 

 

 

Flyer [PDF]

B2_retocada.JPG
 

TEATRE + VESTUARI + ANGLÈS

 

Ser part d’un altre món, d’un conte o d’una història llunyana i poder fer-nos el vestuari, aprendre a cosir els nostres somnis i ser, tal vegada, grans dissenyadors. I fer-ho tot parlant anglès, com si durant la extraescolar marxessim a un altres pais, amb una altra cultura!

 

 

 

 

Flyer [PDF]

IMG_7553.JPG
 

BRICOLATGE + JOGUINES + ANGLÈS

 

Dibuixar, pintar, retallar, foradar, encolar, inventar i construïr les nostres pròpies joguines. Aprendre els sistemes bàsics del bricolatge “infantil” per poder donar forma a les nostres idees: fer-les realitat i poder-ho compartir, regalar, donar! I tot pensat, parlat i fet en anglès. 

 

 

 

 

Flyer [PDF]

B4_2_retocada.JPG
 

HORT + CUINA + RECICLATGE

 

Plantar l’inici, cuinar el final i ser ecològic: poder reciclar-ho tot! Buscar la manera d’acostar-nos al conreu, a aprendre els temps dels aliments depenent de les estacions i poder plantar, veure-ho créixer i recollir els fruits. I poder-ho cuinar, amb les seves festes i tradicions.

 

 

 

 

Flyer [PDF]

B5_retocada.JPG