Cartell_A4-02.jpg
Contaminació_Cartell_nit-01.jpg
 
 
 

Workshop d'estiu per a nens i nenes de 5 a 11 anys al Poblenou que formen part d'un programa creatiu per a despertar, els mesos de la calor, la sensibilitat dels nens a través de diferents disciplines artístiques. El concepte es recolza de manera triangulada amb la dansa, la música i l'art. 

Es tracta d'un proposta intensa, de quinze dies, on cada any l'art deriva en diferents disciplines per anar donant una amplitut a la mirada i als recursos. Volem explicar als nens l'art de construir de manera tradicional i, també, de manera més contemporània ... fer-los arribar el missatge de proposta i de fet social. Volem parlar de construcció quan és compromís i d'erigir quan és art, cooperació i futur. Volem proposar un projecte ampli i amb un taller de creació seriós, professional i molt ambiciós!


Us hi esperem!

Workshop d'estiu per a adolescents d'entre 12 a 16 anys per tal de vincular la seva contaminació personal a través del món de les arts en el procés de creixement.

Presenten una performance que ens trasllada més enllà de la visió convencional que tenim de contaminació. Parlaran de la contaminació que ens arriba des de la cultura i la societat. Sovint donada per moviments culturals, polítics i de consum que generen desequilibri dins nostre i en la manera com ens relacionem amb l’entorn. Agents externs que ens contaminen i ens minen, afectant a les nostres decisions i fins i tot privant-nos de llibertat encara que no ens adonem a l’instant: una contaminació subtil.

La peça s'estrenerà el dia 20 de juliol al Festival del GREC!
 

Benvinguts!