Últim dia

TALLERS DE CREACIÓ

Últim dia d'un viatge dins el món del circ que ha estat meravellós:
hem après tantes coses i tantes maneres noves de dir-les! Ha estat una experiència inoblidable en el sentit més ampli de la paraula. I hem creat i hem sigut una mica més lliures i hem volat lluny dins la nostra imaginació i en el nostre petit gran món!
Hem treballat amb la sensació de que ens unia una complicitat única i de que erem una gran família amb les seves coses bones i dolentes i hem après a compartir. Crec que el somni es fixarà en el record per molt de temps o, potser, per sempre!

NO DEIXAREM MAI DE JUGAR!!!!!

 

MATÍ

Hem estat preparant el últims retocs de música i de coreografies. I, després, hem començat a pintar les paperines i a organitzar i a repartir tasques per l'espectacle... estava tothom tan nerviós!

 

MIGDIA

Vam dinar molt depressa i ens vam posar a muntar la carpa, l'escenari, les cadires i l'entrada. I, més tard, quan va arribar l'Ari vam començar a maquillar-nos i a vestir-nos... faltava tan poc i teniem tantes coses per acabar! 

 

TARDA

I, al final, van arribar les 5 de la tarda plens de nervis i amb moltes peripècies al "backstage"!!!!!!!
 

 

L'ESPECTACLE

" Aquest any vam triar el circ per les seves connotacions màgiques, fabuloses, lliures i, sobretot, socials. Voliem que els nens entenguessin que el món del circ engloba tots aquests adjectius però que hi han molt nens i nenes al món que no viuen la seva realitat. I vam desitjar un món millor i que cap nen hagués de créixer en guerra o en exili... vam demanar-ho en silenci i vam voler-ho dibuixar!"

Primer de tot vull donar gràcies al pares per confiar en el Dadà, després a la Maria Rosa i a tot l'equip de la Mafalda per oferir-nos la oportunitat de fer-ho aquí... sense ella aquesta casal no seria possible. També a l'Ariadna i, sobretot, a l'Elena per recolzar-nos des del primer dia. També al meu marit, el Toni, i als meus dos fills, la Maria i el Fèlix, per estar al meu costat en tot moment i, especialment, als nens del Dadà per créixer i fer créixer aquest projecte!

 

Senyors i senyores, benvinguts al món del circ! "

 
 

ELS MAGS
Pep Simó + Martina Homs

 

ELS GRANS PETITS_ENTRADA
Fèlix Arola + Inés Canela + Martí Figueras + Maria Hallé + Eimi Nakamatsu + Lola Simó

 

ELS MALABARS
Mario Gómez + Ayumi Nakamatsu

 

LES CONTORSIONISTES
Martina Homs + Gabriela Hugas 

 

ELS PALLASSOS
Frida Lugosi + Mario Gómez + Berta Sànchez + Pep Simó
+
ELS MIMS
Maria Arola + Gabriela Hugas
 

 

ELS DOMADORS
Frida Lugosi + Ayumi Nakamatsu

 

ELS GRANS PETITS_SORTIDA
Fèlix Arola + Inés Canela + Martí Figueras + Maria Hallé + Eimi Nakamatsu + Lola Simó

 

EL TRAPEZI
Maria i Fèlix Arola + Berta Sànchez

 

SALUTACIÓ FINAL
Maria i Fèlix Arola + Inés Canela + Martí Figueras + Mario Gómez + Martina Homs + Gabriela Hugas + Frida Lugosi + Maria Hallé + Ayumi i Eimi Nakamatsu + Pep i Lola Simó + Berta Sànchez

 

MOLTES GRÀCIES!!!
Ariadna Martí de Puig + Elena Montes + Ester Rovira 

Últim dia!!!!!

Bon dia i molt bones vacances per a tots,
Ester

Ester RoviraComment