Primer dia

LA MÀGIA

QUIN BON COMENÇAMENT!!!

Primer dia i una mica de nervis i d'emoció continguda però, al final, tots ens hem posat en marxa i hem sumat les nostres ganes.

Al matí, ens hem presentat tots perquè hi havia gent nova i hem parlat de les quatre normes dels tallers. Som molts i fem un gran equip!!!!!

 

MATÍ
Després, hem separat els grups i, al matí, han fet màgia i després expressió corporal. Els més petits han començat per la màgia i els hi han explicat la diferència entre màgia i il.lusionisme, han vist dos videos de "grans" mags i després els hi ha fet trucs de màgia. Estaven impressionats i no paraven de preguntar. Els grans feien moviment; intentaven trobar la manera d'escriure el seu nom amb el seu cos, fer de mirall d'un company o seguir el ritme de la marxa del circ.

La Maria dibuixant la lletra A amb els seus braços!

La Maria dibuixant la lletra A amb els seus braços!

 

MIGDIA
Després, al migdia, hem dinat i han arribat els dos concursos "clàssics" del Dadà: el de sabates i el de les taules! El primer és que les sabates que han de deixar fora les "decoren" a veure quin dels dos grups ho fa millor i el segon és parar la taula per parelles i guanyar el premi al millor disseny... al final sempre hi ha premi!!!!!!

 

Després de dinar una estona de calma... avui hem ordenat les coses que haviem portat i cada un ha anat trobant el seu racó. Uns han jugat, els altres han dibuixat, uns altres han llegit i els grans han començat a muntar els seus espectacles... avui era de circ!!!!

 

TARDA
I, a la tarda, ens han ensenyat a fer el trucs de màgia... primera norma del mag: NO DIR MAI ELS SEUS TRUCS DE MÀGIA!
Hem fet una màquina de fer confetti i hem retallat camells, granotes i corbates: un deliri! 

- " Vols que et fagi un truc de màgia?!!!" -

Primer dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment