Segon dia

PALLASSOS

Avui tothom ja tenia el seu lloc i les idees clares i tot semblava rodar més depressa... ha estat un dia intens i molt motivant: avui hem fet de clowns!

Sembla fàcil, oi? Doncs no, gens ni mica!!! Ser un pallasso vol dir enfrontar-se a les pors, les alegries, els fracasos i la realitat d'un mateix i quan intentes interpretar-ho no surt perquè ho has de sentir. Ens hem passat el dia parlant de les emocions i ha sigut difícil entendre-ho però alguna cosa ha quedat. La Georgina Vila, la pallassa, ens ha fet riure molt i ens ha ensenyat moltes coses boniques: moltes gràcies!!

 

MATÍ
Avui, a dansa, ens hem tapat els ulls i ens hem deixat portar pels companys; hem après a confiar-hi!!! I després hem après alguna posició de circ: Senyors i senyores, amb tots vostès, els germans Martinelli!!!

I mentrestant, els petits, han anat escoltant i mirant la presentació de la pallassa... mireu les seves cares: parlen soles!

 

MIGDIA
I abans de dinar el famós i clàssic "MANGUERAZO" del Dadà... tothom en tenia tantes ganes!

 

TARDA
A la tarda hem fet el taller de clown.
Hem començat fent una assamblea amb tots els nens i hem intentat explicar la proposta: ens difressariem, ens pintariem i inventariem un "número" com els del circ! Han sigut dues hores moooolt intenses però hem rigut, hem après i hem entès què vols dir això NO DE FER sinó de SER un pallasso!

 

I el millor de tot el dia és que hem rigut molt, molta estona i amb moltes ganes... quina sort, oi?!!!!

Segon dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment