Sisè dia

TALLERS DE CREACIÓ

Avui hem començat la segona setmana, la dels tallers de creació, la més difícil! I ho hem fet amb el record proper d'un dia de circ, d'haver conegut al Tortell Poltrona i d'haver sentit les seves paraules sàvies. Tots veniem amb idees de com fer, de com muntar i de com explicar el número de circ que farem... estem copntents, nerviosos i amb moltes ganes de fer-ho bé!

 

MATÍ

Avui hem començat música amb l'Anna Jacas i després hem començat a parlar i a escollir els números de circ que farem i gravarem el divendres. Hi ha hagut assemblea i hem estat veient uns videos de camps de refugiats i de Pallassos sense Fronteres per entendre una mica el que el Tortell ens havia explicat. Després ens hem repartit els papers i hem començat a treballar la part més creativa amb l'Elena.

Després hem dinat tots junts perquè els grup s'ha fet més petit i perquè, ara, som una FAMÍLIA DE CIRC!

 

TARDA

A la tarda l'Ariadna ha fet la classe dels més grans i els hi ha treballatla part més tècnica i l'Elena ha acabat de muntar la coreografia dels petits!

 

I entre totes les coses ens ha quedat temps per difressar-nos i donar un altre aire a les nostres vides!!!!!

Sisè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment