Vuitè dia

Estem muntant l'obra de teatre... i no sabeu quina feinada! 
Potser no dóna temps de tot però hi posem, tots, moltes ganes. Ara per ara ja tenim una tempesta, un monstre, i una platja molt bonica...!!!

 

MATÍ

Avui hem anat d'excursió: hem anat xino-xano fins el Teatre Nacional de Catalunya. La veritat és que feia molta calor però el trajecte ha sigut curt i quan han obert les portes del Teatre Nacional tothom ha respirat i s'ha estirat profundament!!!!!!!!!

 

Després hem començat la visita i ens hem meravellat de les sales del TNC, dels seus vestuaris i de la seva dimensió... quin teatre tan gran! La Sala Gran, la Sala Petita, la Sala Tallers, la Bugaderia, els Camerinos, la sala de material, la de llums.. és taaaaaan gran!

 

MIGDIA

Hem tornat a l'escola ens hem fet el "manguerazo" i hem dinat! Tenim un grill a la classe dels petits i hem apagat els llums perquè deixés de cantar... menys mal!

També hem aprés a menjar com la Mary Poppins i ho hem aconseguit: quina bona educació! I els grans han seguit la seva gran ciutat KAPPLA mentre uns quants anaven teixint la seva pròpia obra de teatre!!!!

 

TARDA

Hem seguit assajant cada escena... feia tantaaaaaaa calor!!!
 

 

Vuitè dia!

Bon dia,
Ester

 

 

Ester RoviraComment