Setè dia

Quina calor que hem passat avui...
però, tot i així, hem anat fent feina per preparar el nostre teatre!

 

MATÍ

Avui hem seguit la nostra obra de teatre. Hem fet parades per descansar i esmorzar i han aparegut cares tan boniques...

 

Mentres un grup anava preparant la banda sonora de l'obra els altres dibuixaven l'ACTE II i pensaven en les imatges que podiem actuar! Ha estat molt bonic veure com els nens escenificaven les paraules de l'Awais: - "quan vaig arribar a Barcelona em sentia sol, sord i cec!" -

 

MIGDIA

Al migida hem fet un "supermanguerazo" i després hem dinat... feia massa calor i un sol intens i els nens i nenes han anat buscant els racons. L'Elena i la Georgina preparaven els proper acte i alguns feien torres i més torres i han acabat construit una ciutat sencera de KAPPLA mentres a l'altra classe feien dibuixos amb ceres... estem tan creatius!!!

 

TARDA

A la tarda hem començat a lligar els espais dels matins i han començat a sortir escenes mooolt interessants. Comencem a cosir les escenes i els entreactes i anem dissenyant els espais, els escenaris i el vestuari... quina dosis més dolça de teatre!

Setè dia!

Bon dia,
Ester

 

Ester RoviraComment