Primer dia

TEATRE CLÀSSIC

Bon dia,
avui hem començat els Tallers de teatre amb molts nervis, moltes ganes i moooolta calor!
Queden molts dies i moltes coses boniques per fer i tenim ganes d'aprendre-les a poc a poc... avui ens hem conegut i ens hem instal.lat! 

La primera setmana aprofitarem per conèixer els diferents llenguatges del teatre i comencem amb el TEATRE CLÀSSIC... perquè dirieu que avui necessitàvem una calavera?


MATÍ
Hem dividit els nens i nenes en tres grups d'edat i mentre uns feien dansa, els altres feien plàstica de teatre i els altres rebien una Masterclass de teatre clàssic!

A la classe de dansa, l'Elena ha començat presentant-se i fent una mica d'escalfament i, després, els hi ha ensenyat les posicions de la dansa clàssica i el pas de quatre i, al final, uns s'han fet un tutú i els altres unes capes!

A la classe de plàstica de teatre, la Xesca ha ensenyat als petits de fer personatges, els mitjans a crear les llums i les ombres i als grans les escales per a poder construir la caixa escènica... necessitem una maqueta per a poder plantejar l'obra de teatre!!!

 

 

I, a la Masterclass, el William i el Richard ens han visitat per explicar-nos com de diferent és el seu món i el nostre, ens han mostrat les diferències entre la comèdia i la tragèdia i ens han ensenyat a interpretar un text molt inspirador!

SER O NO SER AQUEST ÉS EL DILEMA!

 

 

TARDA

I a la tarda hem treballat tots plegats per poder fer una escena de Macbeth que ens ha deixat imatges inoblidables!!!


Primer dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment