Últim dia

Últim post del Dadà... avui era el final d'un trajecte de quinze dies que ha estat molt intens i molt bonic. Hem après tantes coses de l'art de menjar que encara ara tinc la sensació que no ens ha donat temps de pair-ho. El menjar ha estat el gran vehicle: un concepte excel.lent que hem pogut anar desgranant, a poc a poc, per entendre quan és modernitat i fet social, quan és cultura, quan és art, nutrició i cooperació. Tot aquestes noves visions ens ha donat pautes de treball tan diverses que ens ha transportat a un nou món per descobrir!

Estic molt contenta perquè era un repte difícil que els nens aprenguessin l'art de menjar i el valoressin d'una altra manera i crec que hem aconseguit donar una volta i que ells incoporessin una nova mirada!

M'agradaria donar moltes gràcies a tots els que ho han fet possible: als professionals que ens han visitat - el David, els Nyam Nyam, a la Cristina i la Marisa, al Miralda i a la Montse, a la Clara i a la Pepi - i als professors que ens han ajudat - l'Elena, la Georgina, la Xesca, l'Òscar i la Rebe -. També a la Gaby Susanna i, finalment, a la Maria Canela - la directora de l'Escola Infantil Mafalda - i a la seva filla Mar.

 

MATÍ

Aquest matí hem estat assajant i recollint totes les nostres coses... intentant fer resum de totes les activitats que haviem fet i posant cada cosa al seu lloc!

Després ha vingut la Pepi i hem estat fent pa. Era com posar les mans a la massa, com tancar l'últim dia amb tot el saber concentrat dins la farina i l'aigua... tan bàsic però tan enriquidor. Ha sigut un moment molt especial!

 

MIGDIA

Al migdia hem repetit de menú i hem tornat a anar a Mèxic; algú ens ha dedicat aquest missatge...

 

 

TARDA

A la tarda ens hem anat preparant i hem deixat tot llest per fer l'Ultim Sopar. Sincerament han estat quinze dies preciosos i espero que tots els nens i nenes del Dadà els portin sempre més adins amb ells!

BENVINGUTS A L'ÚLTIM SOPAR

 

Últim dia!

Bon dia i molt bones vacances a tothom,
Ester

Ester RoviraComment