Novè dia

Penúltim dia del Dadà: encara no em sé avenir que hagin passat gairebé dues setmanes! I si us haig de ser sincera a mi m'han passat volant perquè ha estat un Dadà molt intens i no m'ha donat ni temps de reflexionar-ho!

Avui hem començat a ajuntar tot material de l'Últim sopar i ens hem adonat que teniem molts ingredients. A veure com podem fer perquè demà doni temps de que els veieu tots!

Aquest serà un post curtet perquè no voldriem que intuïssiu massa coses i més val que tot l'esforç quedi en una bona sopresa, oi?

 

MATÍ

Avui hem acabat de lligar tots els ritmes, les rimes i els grups de la música de l'art de menjar i hem tingut un públic incondicional en els assatjos!!!

Després hem acabat de fer la matança del porc i hem decidit on, quan i com posariem cada cosa en l'Últim Sopar. 

Amb la Pepi i l'Elena hem escoltat els comentaris dels nens i hem fet un tancament del material i les coses que hem après aquests dies: ha estat un moment molt interessant. I, amb tot això, l'Elena ha pogut intuïr els moviments, la Pepi ha decidit la composició, la Georgina ens ha explicat el concepte i l'Òscar ha posat la música: QUIN GRAN EQUIP!!

 

MIGDIA

Avui hem tornat a viatjar a l'Àfrica i hem disfrutat del menjar dels pobles de la Mediterrània!

ÀFRICA
TUNISIA
Per degustar i menjar
_ Taboule
_ Briwat d’espinacs i formatge
_ Pinxos de carn
Postres
_ Pastí d'ametlla i fruita

 

TARDA

A la tarda, amb la Pepi, hem pintat amb xocolata i hem disfrutat creant i menjant al mateix temps: mireu les imatges!!!!!!!

 

Penúltim dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment