Vuitè dia

Avui hi ha hagut un canvi en l'ambient i era com si algú ens hagués donat una treva - climàticament parlant - i estàvem tots molt més inspirats i tranquils!

La veritat és que avui vam decidir de fer un canvi en la temàtica dels Tallers i dirigir la mirada a les eines de taula més que al menjar. Deixar un nou codi en cada mànec i fer entendre als nens i nenes del Dadà que els símbols són part de l'art de menjar!

 

MATÍ

Aquest matí hem seguit composant cançons amb l'Òscar i trobant els ritmes. Crec que finalment aconseguirem ajuntar-ho tot i tenir un bona conclusió. Sembla que estan molt inspirats i que proposen tantes coses que haurem de triar per a l'Últim Sopar.

 

Després a la plàstica de l'art de menjar hem fet els porcs en fang en format escultura per poder amassar les parts i entendre el que haviem entès el dia abans com a part del projecte. Entre el temps i l'activitat tothom estava completament motivat.

Després ha arribat la Pepi i ens ha explicat el Taller de la tarda; ens ha passat unes composicions precioses de diferents llocs, objectes i escultures perquè agafessim idees o entenguéssim quin era la idea final...

 

MIGDIA

Avui no hem volgut fer manguerazo perquè més d'un havia tingut una mica de fred al matí i ningú tenia massa calor!

Hem viatjat als Estats Units i creuar l'Atlàntic ens ha donat una bona dimensió!

Amèrica
Estats units
Per degustar i menjar
_ Bol d’amanida
_ Csotelles de porc lacades
_ Verdures al forn
Postres
_ Cheesecake

 

Després de menjar algunes nens han estat pintant caixes perquè la primera setmana no hi van ser...

TARDA

Aquesta tarda ens ha vingut a veure la Lucía Vergara d'Après Ski i ens ha ensenyat a pintar culleres de fusta d'una altra manera. Es tractava de personalitzar les eines de la taula i donar-los-hi un aire molt més personal. Ha estat una tarda ventosa però molt elegant!

 

Vuitè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment