Setè dia

 

Avui hem fet tantes coses interessants que al final del dia hi havia una sensació de cansament embolicada amb benestar que feia que tot plegat semblés mig irreal.

Estem aprenent tantes coses boniques que, personalment, crec que som molt afortunats. Hi ha gent al món amb el do de convertit una cosa normal en especial i la Pepi ens ho trasnmet a poc a poc, amb tendresa per tal de que sigui una cosa habitual. Ells miren i escolten i després sempre ens acaben sorprenent!!

Iris Humm

 

MATÍ

Avui a la classe de plàstica de l'art de menjar hem encetat un projecte que durarà tres dies i que parteix de la idea d'aprofitar al màxim els aliments! La Xesca Salvà - mallorquina - que ja ens ha acompanyat altres vegades i la Georgina han volgut fer entendre als nens que abans quan hi havia necessitat la gent sabia treure partit de cada part de l'animal i això ho convertien en una festa, en un moment de família i, e definitiva, en un acte de cultura i de tradició.

Avui hem demanant als nens que partint de les parts del porc n'inventessim un altre i ha estat realment inspirador!

 

A música l'Òscar ha seguit fent rimes amb l'oukelele i buscant les paraules per a cada menjar i pais. Després s'han posat a tocar música amb llimones, pomes i patates!

 

I la última classe del matí l'hem feta amb la Pepi. Avui ha volgut introduir-nos en el món del bodegó. Primer de tot ens ha ensenyat unes imatges de bodegons clàssica, més moderns, fets en fotografia, pintats i il.lustrats i ens ha explicat quin sentit tenien.

I després ens ha proposat de mirar la taula de l'altre classe que era plena de fruites i verdures i agafar un paper i un llapis i dissenyar un bodegó. Quan teniem la idea sobre paper haviem de triar un fons i després feiem una fotografia. 

Avui per fer aquesta activitat la Pepi ha vingut amb una amiga seva que és fotògrafa professional que es diu Iris Humm i que ha anat captant cada moviment dels nens i nenes del Dadà... ha sigut un moment molt intens i els resultats han estat espectaculars!

Gràcies Iris!

 

Les imatges dels bodegons són de la Iris Humm

 

MIGDIA

Al migdia manguerazo - com és habitual - però amb la particularitat que avui l'Elena s'ha banyat!!
Tothom estava molt content... mireu-los!

 

I per dinar, avui, ens hem quedat a casa... sempre va bé descansar una mica!

EUROPA
Catalunya
Pa
_ Pa amb tomàquet
Per degustar i menjar
_ Amanida de l’hort
_ Truita de patates
_ Botifarra
Postres
_ Fruita

 

La Mònica i l'Oriol del Catèring Hepburn han volgut fer-nos un menú rodó i ens han portat un porró amb un vi molt especial perquè els nens demostressin les seves habilitats... les imatges no tenen desperdici!

 

 

I, després hem votat el que menjariem l'últim dia i sorprenenment ha decidit que fós Mèxic: estic definitivament contenta!

 

TARDA

A la tarda la Pepi ens ha ensenyat que les fruites i verudres que el que haviem utilitzat al matí les podiem aprofitar per fer altres coses i ens ha ensenyat a fer melmelades i hummus de carbassa... no sabeu qué bò que estava!!!

Iris Humm

 

Setè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment