Benvinguts

L'Art-de-Sentir_2019_CARTELL_A4_DadàBarcelona.png

Bon dia a tots!
Ja tornem a ser aquí, una altra vegada, encara que nosaltres fa ja molts dies que mirem quines idees volem explicar i quines propostes volem fer sentir!

Mirar el món d’una altra manera, aquesta vegada és mirar al món amb tot els sentits menys la mirada, que la guardem per veure-hi dins nostre. 

L’Art de Sentir és un clam a la percepció, la sensació, l’experimentació que ens apropa als antics quan volien descriure el món a través del sentir dels animals, els objectes o les plantes. Entendre’ns amb l’entorn sense mirar-lo sinó percebre’l.

Per tant, Mirar d’una altra manera és mirar endins i també mirar més lluny, fins allà on no arriben els cinc sentits que ens han acostumat a desenvolupar sinó descobrir una consciència més abstracta i de la natura. Formar part d’un ecosistema que parla diferent a com aprenem de petits. 

Cercarem el propi cosmos amb tot d'artistes de diferents àmbits. Convidem al Julen Ussia, al Marc Montlleó de BR, al Marc Morro, al Quim Girón (CIA Animal Religion), a la Pepi de Boissieu, al Lolo&Sosaku, al Martín de Azúa i a Domestic Data Streamers. També, a l'Elena Montes, a l'Anna Macau i a l'Ilaria Sartori.

Que desenvolupar la intel·ligència no ens allunyi de la sensibilitat!
Bon Dadà!

Ester RoviraComment