Últim dia

Bon dia,

avui estàvem tots una mica extranys... al cap i a la fi, ha estat un viatge llarg i les emocions es comprimien! El Dadà - amb la seva condició efímera - aporta una conjunció de companyerisme i de familiaritat que fa que tot plegat sembli deliciós i fàcil. Les paraules es fan més llargues i les decisions més lleugeres; canviem escenari i personatge amb una facilitat que ens porta a altres móns desconeguts i necessaris!

Les mirades es troben en algun punt i ens donen la complicitat justa per poder trobar el nou camí; alguns d'ells no es tornaran a veure més però d'altres, sense saber-ho, forjaran alguna cosa més que els farà intercanviar un telèfon i, qui sap?, potser una gran amistat!

L'estiu es deixa caure a poc a poc i comença un nou ritme...

 
 
_MG_9212.jpg
 

MATÍ

Al matí hem fet la rotllana i hem estat parlant del què passaria durant el dia. La veritat és que hi havia dispersió i una mica de sensació de buit però, tanmateix, tot semblava fluir.

L’Elena Montes juntament amb l’Anna Macau i els Domestic Data Streamer han dissenyat una escenografia adient al tancament i al que havíem estat treballant aquests dies. Era fàcil ordenar els nostres pensaments i veure com prenien forma.

 Hem parlat una estona del significat de tota la setmana i de la proposta que havíem anat aprenent amb el Marc Montlleó i els Domestic Data Streamers; era important que enteguessin on ens portava tot això i què volíem aconseguir. Crec que molts d'ells han entès la dimensió del projecte en tots els seus estadis i han pogut anar deixant petites dosis de la seva part emocional. Hem sentit plegats i ha estat molt interessant veure que com equip podem fer més i ajudar com mai!

Després hem estat esmorzant al jardí amb la Cristina, la jardinera, i hem estat parlant amb ella. S’ha de dir que la nostra estada a Palo Alto sense ella no seria el mateix: tots l’adorem perquè és una persona increíble! Grazie mille Cristina!!!!!

 

I hem anat a dinar... avui l'últim dia a la Cantina de Palo Alto que durant tots aquests dies ha estat cuinant-nos plats deliciosos i alimentant-nos més enllà de la seva part merament culinària. Moltes gràcies per tot Ana: t'enyorarem molt!

 
 
 
 

TARDA

Després de dinar hem parat una estona per descansar; alguns han acabat de veure la pel.lícula que el dia abans haviem començat a veure i els altres han dibuixat i han jugat a la pilota.

Després hem anat preparant cada part de l'espectacle a poc a poc i ha anat arribat la gent a poc a poc.

 
 
 
 
 
_MG_9463.jpg
 

El més important és sentir!

Antonio López Garcia

Últim dia!
Bon dia i bones vacances a tothom,

Ester

 
 
Ester RoviraComment