Novè dia

Bon dia,
avui ha estat un dia de posar en comú tot el que ha passat fins ara. Hem estat treballant moltes coses en diferents direccions i, avui, les hem sumades. La creativitat comença a desbordar-se i es deixa veure per tot arreu.

Avui hem tornant a treballar l’Art de Sentir quan és EXPERIÈNCIA!

 
 
P7110016.jpg
 
 

MATÍ

Avui al matí ens hem reunit i hem parlat de l’exposició d’ahir; la veritat és que hi havia una sensibilitat especial que flotava en l’aire de l’escoleta i ens embolcallava. Semblava que tothom tenia una sensació única i una força intensa.

Després han vingut els DOMESTIC i hem anat plantejant diferents gràfics d’informació amb preguntes per edits, per temps i per conceptes. Hem volgut simular el vot sense paraula i en silenci - sincerament ha estat molt útil perquè les opiniones en massa no minessin l’activitat! - i els hem tapas la boca…

 
 
P7110025.jpg
 

MIGDIA

Avui el Bernat ha fet sis anys i ho hem celebrat tots junts; el Dadà és més que uns workshops d’estiu, és una petita família que viu experiències a tots els nivells! PER MOLT ANYS BERNAT!

 
P7110483.jpg
 

TARDA

Després de dinar hem separat els grups i hem treballat el so i una sessió de brainstorming amb els DOMESTIC. També hem començat a recollir totes les coses que acumulem amb 15 dies i que tinc la impressió que van omplint les nostres ànimes.

 
 
 
 
 

I més tard hem acabar enviant el flyer per la instal.lació de demà!
Us esperem a tots!

 
Save the Date_CAT.png
 
 

Novè dia!
Bon dia,

Ester

Ester RoviraComment