Vuitè dia

Bon dia,
avui ha estat un dia molt bonic perquè després de la xerrada d’ahir a la tarda semblava que les aigües haguessin arribat al riu i tot fós fàcil. Al final, t’adones que l’estiu és un interval necessari per descansar de tanta rigidesa i de tenir temps de perdre el temps…

Avui hem tornant a treballar l’Art de Sentir quan és EXPERIÈNCIA!

 
 
P7100131.jpg
 
 

MATÍ

Al matí ens ha vingut a veure la nostra estimada Pepi de Boissieu per fer-nos experimentar - a través dels elements - el nostre SENTIR. Ha parat una taula amb diferents objectes: freds, calents, suaus, brillants… i ens ha demanat dividir el plat en quatre parts (aire, aigua, foc, terra) per intentar descriure la nostra personalitat.

Com ens sentim quan ens enfadem? Quin element se’ns desperta? I com ens sentim quan estem tristos o contents? Cada nens ha anat triant i desxifrant la seva personalitat d’una manera deliciosa i ha anat conformant el seu plat: una meravella.

 
 
 
 

L’altre metta de Grup ha estat fent moviment amb l’Elena i, la veritat, com ha dit després ella mateixa… a vegades és millor desixar-se anar i no pensar! La classe ha estat moviment pur i els nens s’ho han passat tan bé movent i sentint-se allà i en aquell moment! Crec que haurien de moure’s així cada dia i sentir, sentir cada part del seu cos i de la seva ànima!

 
 
P7100290.jpg
 
 

TARDA

Després de dinar la Cristina ha començat a repartir els peixos que havia promès els nens i els nens han embogit d’alegria: semblava que portessin joies dins les peixeres i de sobte el seu món s’ha trasvalssat!
Ha estat increíble veure les seres cares, les seves mans i la seda mirada!

 
 
P7100353.jpg
 
 

Després hem marxat de Palo Alto cap al NAT i hem visitat l’exposició SOM NATURA - que aprofito per recomenar-vos! -. La veritat és que quan vam buscar alguna sortida que connectés el Dadà d’aquest estiu no ens podíem imaginar que haurien dissenyat una experiància tan adhoc!


"Amb el simple coneixement no n’hi ha prou:
cal implicació, sensibilitat, tendresa i responsabilitat
en la nostra relació amb el medi natural”

Salvador Grau i Tort


 
 
 
 
P7100681.jpg
 
 

Vuitè dia!
Bon dia,

Ester

Ester RoviraComment