Setè dia

Bon dia,
avui hem estat tot el dia intentant fer entendre als nens i nenes del Dadà que los “respostes” són informació valuosa que es poden representar d’altres maneres i ser visualment clarificadores.

Avui hem treballar l’Art de Sentir quan és EXPERIÈNCIA!

 
 
P7091048.jpg
 
 

MATÍ

Avui ens han vingut a veure el Pol Trias i la Berta Aracil de Domestica Data Streamers. Aquesta empresa de gent molt jove que es troba al barri del Poblenou de Barcelona converteix dades en installacions. I hem decidit de treballar amb ells per trobar una manera de preguntar als nens i nenes i a la ciutat aquesta idea de Sentir a partir del verd i de l’entorn.

Primer ens han explicar una mica el què feien i Després ens han fet fer eines per tal de poder pintar les nostres idees.

 
 
P7090587.jpg
 
 
 
 
 
 
 

TARDA

A la tarda, deprés de dinar, hem reprès la classe i hem dibuixat preguntes sobre la taula que els nens havien de respondre amb pedres: cada pedra era un vot, una resposta, una manera de dir la nostra! Els altres han anat amb la Ilaria a fer Foley i han creat peces de so precioses.

La veritat és que, en un primer moment, hem pensat que els costaria de fer servir el seu dret a vot però de seguida ens hem adonat que les seves respostes són sempre ràpides i, increíblement, sinceres.

La Berta i el Pol han estat dirigint el grup amb una facilitat exquisita i, tot i que dubtaven de la seva autoritat han sabut donar la volta i extreure’n el millor!
Moltes gràcies Pol! Moltes gràcies Berta!

Sentir no es otra cosa que pensar.

René Descartes

 
 
 
 

Setè dia!
Bon dia,

Ester

Ester Rovira1 Comment