Sisè dia

Bon dia,
avui ha estat un dia molt diferent - básicament perquè ha plogut per primera vegada durant un Dadà! - i hem sortit a visitar alguns dels parcs i els jardins que estan a prop de Palo Alto.

Avui hem parlat de l’Art de Sentir per crear amb els nens i nenes un entorn favorable!

 
P7080162.jpg
 
 

MATÍ

Avui hem començat la setmana amb gent nova i amb altres que ja coneixíem. Ha estat un dia gris però corria l’aire i ens feia sentir que estàvem vius i que tot tenia sentit!

Ens hem trobat a les 9.30 amb el Marc Montlleó de BR i hem caminat fins a Can Framis; la idea era que ell ens expliqués coses interessants que lligaven la idea imperant de que la natura és l’entorn que hem d’aprendre a respectar, a estimar i a sentir: formem part d’aquest ecosistema increíble i l’implantem de manera artificial en les nostres ciutats impossibles.

El nsotre recorregut ens ha fet veure diferents tipologies d’espècies naturals i animals i ens ha regalat les paraules del Marc i la pluja humida i gratificant de l’estiu. També ens ha demanat que si el podíem ajudar a crear noves idees o propostes per fer de Barcelona una ciutat més verda…

Gràcies Marc!

 
 
P7080214.jpg
 
 
 
 

TARDA

Després de dinar hem vist TIEMPO MODERNOS de Charles Chaplin i ha estat deliciós veure’ls riure amb tan de sentit i en silenci. Al final les coses bones són les millors coses!

Després ha vingut l’Elena i ens ha explicat les MANDALES i ha volgut que en fessim unes de petites sota el porxo… bufava un vent prim de tormenta i les fulles volaven desordenades però han fet unes coses precioses!

 
 
Mandales_Elena-min.gif
 
 

Després els ha fet asseure al terra del pati del darrera i ens ha fet sentir elements, formar part del cosmos natural i està en harmonia. Els nostres cossos formant part del tot i dibuixant un conjunt d’energia increíble! Ha estat molt inspirador… gràcies Elena, gràcies Anna!

 
 
 
 

Sisè dia!
Bon dia,

Ester

Ester RoviraComment