Bon dia i benvinguts!

Cartell_A4-02.jpg

 

 

Bon dia a tots!
Ja tornem a ser aquí, una altra vegada, encara que nosaltres fa ja molts dies que mirem quines idees volem explicar i quines propostes volem construir!

Construir és acompanyar als nens a la creació d’allò que habitem i allò que ens habita. Entendre la construcció com un joc d’equilibris per fonamentar i formar el que els nens imaginen.

Posar columnes al que somien i fer-ho possible! 

Els cercarem tot de peces diverses vingudes de l’arquitectura, la música, la literatura… Amb les quals podran construir més enllà del que han vist i, qui sap, si inventar coses noves. Perquè el que volem és construir amb ells - a través de totes les arts - el que tenim al nostre abast per inventar un món nou.

Com sempre, vinculem els tallers d’estiu a un projecte social que pugui obrir els nens a altres realitats; construir-los-hi una nova consciència de món. Aquest any comptem amb la col·laboració de l'Aina Bestard, l'Anna Puigjaner -MAIO-, la Lucía Vergara -APRÈS SKI-, la Júlia Mariscal, la Cristina Carbò, la Clàudia Valsells i el Marc Morro, que a través de la ONG Foundawtion, ha treballat per construir mobles per escoles del Senegal.
 
En definitiva, volem fer aquests tallers per crear les coses d’una altra manera.

Quines ganes de començar i de fer-ho amb vosaltres. Han estat quatre mesos intensos i molta gent treballant però, avui, finalment podrem construir-ho d'una altra manera...

Benvinguts i molt bon workshop a tots!!!!