Primer dia

Bon dia,
avui hem començat els Tallers de l'Art de Construir amb molts nervis i moltes ganes! Alguns érem antics i d'altres eren nous però semblava que tothom estava d'acord que teniem ganes d'engegar aquest projecte.

Queden molts dies i moltes coses boniques per endavant i tenim ganes d'aprendre-les a poc a poc... però avui ens hem conegut! 

La primera setmana volem fer conèixer diferents llenguatges de l'Art de Construir als nens i nenes del Dadà.  Hem volgut començar amb la IL.LUSTRACIÓ!

 

IMG_0632.jpg
 

MATÍ

Primer de tot ens hem presentat i hem explicat una mica el projecte als nens. Hem parlat dels horaris i de les classes i hem decidit que mesclariem edats perquè voliem que aquesta condició aporti diversitat al projecte. Hem ordenat les coses que havien portat i, també, hem repartit càrrecs i tasques per tal de poder treballar en equip.

Hem parat i hem esmorzat!
D'una manera deliciosa els nens poden interrelacionar-se i establir relacions sense cap tipus de problema i després de la pausa es començaven a veure petits grupets amunt i avall.

IMG_0180.jpg
 

Ens construim a poc a poc: amb paraules que ens ajuden a mostrar el que tenim adins, amb mirades que es van entrelligant per ser més còmplices i amb els sons que ens envolten i ens transporten a un món nou i millor! Som individuals i únics però forts i col.lectius!

 

Hem dividit els nens i nenes en dos grups i mentre uns anaven amb la Ilaria i el Rocco [So] al jardí, els altres es quedaven dins l'escoleta per treballar amb l'Aina Bestard [Il.lustració]. Les seves classes tenien molta intenció perquè ens donaven pautes per aprofundir en els nostres sentits, aprendre a mirar, a escoltar o a sentir, a reinterpretar els objectes i donar-los un nou sentit: construir amb altres eines.

IMG_0392.jpg
 

TARDA

Després de dinar ens hem ajuntat tots i l'Aina ens ha proposat de fer-nos un autoretrat: dibuixar en llapis vermell l'exterior i en blau l'interior... quina forma deuen de tenir les pessigolles que tenim adins? 
La seva especialitat és crear móns visuals que es construeixen a partir de capes i capes - visibles i invisibles - i que només podem veure amb lupes màgiques. El resultat ha estat espectacular!: moltes gràcies Aina per ensenyar-nos a construir-nos i a mirar-nos d'altres maneres!

 

Primer dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment