Vuitè dia

Bon dia,

avui hem seguit el procés de creació i hem encetat el projecte que serà la base de l'espectacle. Estem molt cansats: al final és un viatge llarg que implica moltíssimes de les variants de tot el nostre ideari i som conscients que aquesta intensitatens va desgastant dia a dia!

Avui hem treballat l'Art de Mirar desde la PERCEPCIÓ i L'IL.LUSIONISME!

 

MATÍ

Avui al matí hem començat amb assemblea i assaig d'una part de l'espectacle. Després hem esmorzat i seguidament ha vingut la Silvia Costa al Dadà. La Silvia és una directora i artista italiana que treballa l'il.lusionisme i que ens ha transportat a un món on la mirada és essencial: - "... no tot el que veiem és fruit de la nostra mirada: hem d'aprendre a mirar! " - ens ha dit.

Ens ha ensenyat el que fa ella i, després, ens ha proposat un exercici a partir d'un repte.

 

TARDA

I després de dinar avui hem fet dibuixos transparents per divendres... sembla extrany, oi? Pintar sense veure-hi reforça la mirada i enalça la memòria! No podem explicar molt més però ens ha agradat molt l'experiència!!!!

 

 

Vuitè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment