Setè dia

Bon dia,

avui hem començat a plantejar les parts que conformaran el tancament de l'Art de Mirar. Aprenem a fer l'esforç de triar una manera d'explicar el que ha passat i de crear un nou llenguatge per poder-ho transmetre: mirem i decidim, creem i vivim!

Avui hem treballat els processos de creació de la MIRADA!

 

 

MATí

Avui hem tornat a partir els grups i hem treballat moviment i so. L'Elena els ha fet una proposta que a ells els ha agradat per a lúltim dia i han assajat la posició, la i la presència. No us podem explicar molt més perquè forma part de l'espectacle de l´últim dia!

 

Després, amb l'Ilària hem caçat sons que haviem amagat i ells han hagut de fer com un mapa del tresor i unes pistes per poder-los trobar. Eren pistes visuals que requerien d'una certa mirada, d'una altra mirada i hem anat desxifrant el camí i el tresor!

 

TARDA

I a la tarda hem preparat una altra de les activitats que farem el divendres... no us podem explicar res de res!

 

Setè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment