Setè dia

Avui fem música per començar el dia i juguem amb tots els moviments posssibles per entendre els compassos, els ritmes i els temps. Grans i petits trobem maneres per expressar les nostres musicalitats... és fascinant!

IMG_5720.JPG
 

ELs grans tornen a gravar l'escena de "L'impossibilitat de desvestir-se" i parlen de la nova pel.lícula. Aquesta vegada decideixen seguir amb la pel.lícula que ells mateixos van inventar divendres en el taller de guió. I tornem a agafar el seu storyboard per mirar-lo en detall i estudiar-lo. Sembla interessant com les idees i les ganes de fer-les créixer ens porten cap a noves propostes i hem de ser flexibles. Resulta del tot deliciós!

 

A la tarda, els petits tornen a fer escultura amb la Gemma i aquesta vegada treballen la terra. Pensem amb Tàpies i la seva obra matèrica. També amb el fang i el seu tacte humit. Ells en saben molt! 

 

Els grans, a la tarda, comencen a buscar els exteriors per als seus decorats i els millors enquadraments per a cada escena. Es tornen a repartir les feines per l'endemà... queda molta feina!!!! 

IMG_5774.JPG

Setè dia! 

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment