Vuitè dia

Quina calor! Potser hauriem de dir que aquest ha estat el tema d'avui entre els nens i els grans i ens ha costat funcionar, a la tarda, però ho hem aconsseguit!

Al matí, els petits han fet un sistema solar. El tema era Going to the moon a Talking English i hem volgut explicar-los-hi els planetes, els seus colors i les seves òrbites. Després, ens hem dibuixat una bandera cada un i ens hem posat el casc com si fossim en Neil Armstrong i hem arribat a la lluna... quina meravella!

 

Els grans han fet música amb la Mariona Farrés i han estat fent servir la percussió per entendre els compassos. Formen part d'una 

 

I al migdia remullada general abans de dinar. Començava a fer moltíssima calor i, la veritat, tots han disfrutat d'allò més... 

Després hem menjat i ens hem estirat a veure "El halcón y la flecha", 1950 amb Burt Lancaster fent exercicis circencs. Estaven tots encantats i embadalits.

I, a la tarda, els petits han sortit a Can Framis a veure l'exposició de Clavé i la col.lecció permanent i han dibuixat i han mirat i han parlat i parlat i els grans han acabat els decorats de la seva pel.lícula i han començat el rodatge. Anem segons les previsions!!!!! 

Ester RoviraComment