Novè dia

Molt nerviosos perquè demà és l'últim dia però també molt contents perquè s'acosta el cinema a la fresca i la visita dels pares... el dadà s'acaba i tothom comença a pensar-ho!

Avui, els petits han fet música amb la Mariona i han preparat una coreografia que ensenyaran demà als grans. I després han jugat al* Going to London*. Han passat per Trafalgar square, pel Royal Albert Hall i per Picadilly i, al final, han marxat cap a Heathrow... bon viatge!

La Matilda i la Lola, però, han decidit que elles marxaven a Amsterdam i aquí les veieu despedint-se!

 

Els grans han seguit preparant lafilmació de la seva pel.lícula i han tingut temps una mica per a tot. 

 

A la tarad els petits, a escultura, han treballat l'aire com a element i els color primaris. La veritat és que les classes de la Gemma resulten un moment de concentració i de creativitat que ells disfruten molt. Hem acabat fent mòbils i mirant la relació dels objectes amb l'entorn... silencisssss!

Novè dia! 

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment