Últim dia

Avui era l'últim dia i tothom respirava una aire de complicitat i de final. Ha estat estrany però també molt bonic. Haviem de recollir totes les coses, posar una mica d'ordre en les nostres idees i trobar una manera de posar un punt i final!

Al matí, els petits han fet una coreografia al taller de música i els grans, també! S'han ensenyat els que havien fet durant la setmana i, la veritat, ha estat molt divertit. Després, hem fet una fotografia de grup amb la Mariona que marxava molt contenta de tornar a ser per aquí amb nosaltres per tercer any consecutiu: gràcies!

 

Després hem dinat, hem recollint totes les coses del Talking English dels petits, hem preparat el cinema a la fresca dels grans (poster, entrades, folletó) i hem ordenant les classes: quina calor! 

 

Després, els petits han fet la última classe d'escultura amb la Gemma i han treballat el foc. Era tot de colors càlids i molt potents i han deixat un mural conjunt al terra ple de llum, de calor i de creativitat... quina meravella! 

 

Mentrestant han anat arribant els pares i han anat fent cua per a les entrades i les crispetes. Hi havia una organització perfecte: l'equip de les entrades, el de les crsipetes, el del folletó, els acomodadors i el que supervisava... tot ha anat de primera encar que no hagi sigut un cinema tan a la fresca!!!!!

I ha començat el cinema... 

 

Arribem al final de casal amb moltes coses per guardar, per explicar i per recordar. Ha estat una experiència molt bona i crec, de veritat, que tothom s'ho ha passat molt bé! Ells i nosaltres amb la mateixa intensitat.

Voldria donar gràcies, també , a la Maria Rosa Canela, la directora de la Mafalda, perquè sense ella tot aquest projecte no hauria estat possible. I vull afegir que si hi hagués més gent com ella en aquest món podriem tenir nens més valents i més creatius... ella creu com ningú en aquest tipus de projectes que donen llibertat de pensament als més petits i els hi donen les eines per poder fer créixer un món millor!

Gràcies també a tots els pares i mares que s'apunten a aquest tipus d'iniciatives i ens donen ales per a poder dibuixar els nostres pensaments, esculpir les nostres idees i fer tangible les petites coses. 

I, finalment, gràcies a tots els nens i nenes que han vingut al casal i l'han fet millor amb la seva disponibilitat, energia i saber fer... us enyorarem molt a tots! 

 

Últim dia! 

Bon dia i molt bones vacances per a tots,
Ester

 

Ester RoviraComment