Primer dia

IMG_5381.JPG
IMG_5382.JPG

La veritat és que ha sigut un bon començament! Hi havien una mica de nervis i d'emoció continguda però, al final, tots ens hem posat en marxa i hem sumat les nostres ganes.

Al matí, els petits han fet anglès i després moviment i els grans moviment i després cinema. Han fet un bingo de moviment i han acabat tots plens de gomets amunt i avall... després han jugat amb la càmera, l'han tocada i l'han descoberta una mica més. Han après conceptes com fotografia en moviment, frames o llum i han admirat Muybridge

IMG_5392.JPG
IMG_5391.JPG
IMG_5403.JPG

Al migdia hem vist "Tiempos modernos" de Charles Chaplin i, crec , que tots s'han quedat embadalits del senyor del bigoti de somriure dolç i caminar extrany! 


IMG_5407.JPG
IMG_5411.jpg

I, a la tarda, els petits han fet fotografia i han descobert que el paper sensible de fotografia era màgic quan el banyaves de llum! Han revelat amb guants i pinces i han posat objectes i ganes per fer fotogrames. Els grans han fet flipbooks preciosos que es movien al son dels seus dits i es tornaven reals.

Primer dia!

Bon dia,

Ester