Segon dia

Avui hem fet taaaaantes coses que costa descriure-les totes aquí! La veritat és que estem mol a gust. Hi ha molta compenetració entre els grans i entre el petits i certa discòrdia entre ambdós que es transforma en un campionat de deixar bé les sabates o de portar-se millor. Tot plegat molt divertit!

Al matí, els petits han fet un bingo a la classe de Talking English i han après paraules de la seva school.

Veure video

I amb el grans hem anat a veure OIDO, un estudi de so a Vallcarca molt professional. Hem après a fer un foc amb escombres, bosses de plàstic i camises velles. La veritat és que ha estat un matí molt interessant.

Després ens hem fet un "manguerazo" i hem dinat... una mica de pau!

A la tarda, els petits han pintat amb llum (bengales incloses!) i han dibuixat la foscor amb un ritme deliciós i màgic. Han après a posar la mà esquerra al trípode i la mà dreta al disparador i ho han fet molt bé! Mireu quins resultats!!!!!

I els grans han posat so a una escena. Han inventat una història i han fet totes els efectes de so (de sala) ells mateixos... fantàstic! 

IMG_0982.JPG

Segon dia!

Bon dia, 

Ester