Tercer dia

Tercer dia de casal i una mica cansats ja! L'actitud sembla estiuenca però el ritme és, encara, molt intens. Al matí, els petits han anat a donar una volta pel barri per veure totes les coses de la seva ciutat i, després, han fet un collage moooolt llarg entre tots!

Neighbourhood_tot.jpg

Els grans han estat treballant la càmara!
Els retalls, els primers plans, els plans generals, els plans de detall i han anat configurant les quatre idees essencials per tal de poder preparar l'activitat de la tarda.

 

AL migdia hem tornat a fer "manguerazo" i després hem dinat. Hem vist un curt de Buster Keaton i una altre de Laurel and Hardy. Els nens s'estiren amb un coixí i es queden callats i quiets. El cinema en blanc i negre sembla que els fascini però els sorpren molt que ningú parli... 

Més tard, els petits han despenjat els fotogrames de dilluns i han preparat les càmeres per feu una gincana; buscàvem objectes rodons, quadrats, lletres i ens hem acabat fent un autoretrat!

Els grans han fet un lipdub (en postproducció!) i que aviat penjarem al blog al ritme de BillieJean de Micahel Jackson. Han après a crear un projecte conjunt i a redefinir-lo. Han ballat, han enamorat la càmara i han acabat ensenyant les seves signatures: uns crèdits molt especials!

 

Tercer dia!
Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment