Quart dia

Bon dia a tothom! Estem molt cansats però definitivament contents perquè els casal va molt bé i els nens estan molt entusiasmats. Hi ha una energia positiva que sura per tots els racons i s'adivinen els pensaments.

Avui, el petits, han fet el Kitchengarden. Hem plantat julivert, hem fet un herbari amb les fulles del pati i hem dibuixat les parts d'una planta.

L1200879.JPG
IMG_5476.jpg

Els grans, a moviment creatiu, estan preparant una coreo - que demà filmarem - i després han tornat a agafar el metro i han anat a veure un estudi de caracterització al barri de Sant Andreu. L'experiència ha estat, en un primer moment, terrorífica i, al final, s'han anat acostumant i hem acabat fent rèpliques de mans. S'ho han passat pipa!  Gràcies David!!!!

 

Després, a la tarda, els petits s'han vestit amb llum i estaven guapíssims. Han jugat amb les imatges i s'hi han ficat adins amb una facilitat deliciosa. Repetirem segur!

I els grans han fet acting amb la Cris Gamiz... i ha sigut fantàstic veure les diferents maneres d'aprendre a actuar... gràcies a tu també Cris!!!!! Desde paraules corrents i un context fàcil han trobat una manera nova d'interpretar el final de Casablanca.
 
Demà més, amb la pel.lícula definitiva i tomes bones!!!!!

Quart dia!

Bon dia, 
Ester

 

 
Ester RoviraComment