Cinquè dia

Últim dia d'una setmana molt intensa i meravellosa on les coses han anat agafant forma i, a poc apoc, ens hem anat coneixent i

Avui, els petits han anat al parc del costat de l'escola a jugar al "playground" i han fet fotos per aprendre les preposicions ON/ IN/ UNDER/ BESIDE. Després a la classe de moviment creatiu han ballat al son de les pistoles, han fet d'estatues i han despedit a l'Elena, la professora de moviment creatiu. Molta feina!

IMG_5605.JPG
 

Els grans han fet classe de guió amb la Georgina Oliva i hem pogut comprovar que era molt difícil que es posessin d'acord. Després d'una hora i mitja hem trobat els personatges, els espais, el temps i hem pogut muntar les escenes i trobar un final per a la nostra pel.lícula: increíble!!!

IMG_5576.JPG
IMG_5590.JPG
IMG_5594.JPG
 

AL migdia, com no, "manguerazo" i molta gana. Avui hem dinat fora i per postres: gelat!
JA ÉS ESTIU!!!! Després hem fet una sessió de cinema i, per una estona, tothom ha estat callat i tranquil...

 

Avui també hem fet fotos de totes les bosses del dadà que ja tenim pintades i que han quedat molt boniques.

Un bon collage!

 

A la tarda, els grans han fet el seu primer storyboard i els petits han fet l'àlbum de totes les feines de fotografia. Després hem recollit i cap a casa a descansar el cap de setmana perquè estem tots rebentats... fins a la propera! 


Cinquè dia! 

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment