Quart dia

ÒPERA

Avui hem disfrutat amb la companyia de la Claudia Schneider - una mezzosoprano-arquitecte alemanya - que ens ha deleitat amb la seva veu i la seva deliciosa manera de ser!

 

MATÍ

La Claudia ens ha cantat una ària i ens ha estat explicant les diferents veus perquè entenguessim cada moviment de l'òpera... Soprano, Mezzosoprano, Contralt - per dona- i Tenor, Contratenor, Bariton i Baix - per home -. També ens ha explicat que el director, el tenor/la soprano i els musics són una gran família i que, uns sense els altres, no fan res si no ajunten forces!!!! I, al final ens ha fet entendre la passió en l'òpera, la seva delicadesa i els seus tempos.  

... la veritat, ens hem quedat tots embadalits amb la seva veu: quina meravella!

 

A dansa, l'Elena ens ha ensenyat a fer servir la música i les ombres per explicar les nostres emocions i hem rigut molt perquè semblava que amb els contorns podiem entendre tantes coses...

Després hem posat música i...

 

A la plàstica del teatre avui els gran i els petits han fet fang i figures humanes i els mitjans han fet sons... comencem a estar mooooolt preparats!

Heu vist mai LISBON STORY . Wim Wenders, 1994?!!!!!

 

MIGDIA

Avui, a l'hora de dinar, hem descobert que a la classe dels petits tenim un grill i hem estat practicant el silenci per escoltar-lo... no sabeu què bé que cantava!!!! Direm que havia sentit la Claudia i s'havia sentit una mica gelós!!!!!

 

TARDA

A la tarda hem intentat fer una òpera!!!

Primer hem creat les escenes... una PLATJA, un PICNIC i el "CHIRINGUITO" i després hem posat múscia d'ambient i al final hem fet els corus. Ha estat una tarda plena de vent i de proposta... tinc la sensació que els nens i nenes no s'acostumaven a cantar cada pas, cada escena, cada moment però, si voleu que us digui la veritat, al final ningú parava de cantar: QUINA EMOCIÓ!!!

 

ESCENES

MÚSICA AMBIENT

 

CORUS

 

I, al final, ha arribat el moment de dir adéu i ho hem fet de la millor manera que haviem après... moltes gràcies per tot Claudia!!!!!!

Quart dia!

Bon dia,
Ester

 

 

 

Ester RoviraComment