Tercer dia

TEATRE VISUAL

Avui ha vingut el Joan Baixas i la seva filla i hem estat fent teatre visual... sabieu quantes coses, quants sorolls i quantes històries es poden fer i explicar amb un troç de paper blanc. És una meravella com es pot fer créixer i projectar qualsevol idea en un DIN-A4 de 21 x 29,7cm.

 

MATÍ

Al matí el Joan ens ha fet una Masterclass preciosa i ens ha ensenyat un video del seu espectacle Mori el Merma, 1978. Aquest espectacle es va fer amb Joan Miró poc després de la mort de Franco i va viatjar durant dos anys per tot el món amb una companyia d’una quinzena d’actors i actrius. Un espectacle complex i apassionat, format d’elements formals i conceptuals molt diversos. 

 

A dansa, l'Elena ha treballat les composicions humanes del Renaixement i ha estat fent-les amb els nens i nenes... mireu les seves cares: un espectacle!!!!

 

I a la Plàstica del teatre hem estat fent autoretrats amb els petits, so amb els mitjans i la maqueta amb els grans... comença a tenir mooooolt bona pinta!!!

 

MIGDIA

Avui hem tingut menys calor i hem dinat tranquils - encara que el menú no ha agradat gaire i hem tingut moltes "queixes"! - i després l'Elena ens ha portat la pel.lícula de PINA.

És mitja setmana i ja estem bastant cansats...

 

TARDA

I a la tarda hem fet teatre visual amb els nostres personatges de paper blanc. Cada una ha inventat una història, a vegades amb paraules, a vegades amb sons llunyans, a vegades en silenci i hem anat presentant-les. Teniem un regidor-presentador de luxe i ha estat una tarda  molt bonica... moltes gràcies Joan per ensenyar-nos que les coses senzilles poden ser delicades i molt inspiradores!

Tercer dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment