Cinquè dia

Avui era l'últim dia de la setmana i el nostre planteig va ser parlar dels usos i desusos del menjar. Jo tenia el cap un projecte que coneixia des de fa molts anys i que trobava fascinant; i sempre vaig pensar que l'inclouria si mai feia un Dadà de menjar. 

Vaig trucar la Clara Balmaña de Bon Aprofit fa uns mesos i de seguida va dir que sí... la veritat és que treballar amb ella i la seva germana Maria ha estat un plaer perquè són persones que encomanen una energia tan positiva que, al final, és com estar a casa!

Moltes gràcies Clara i Maria!!!!

 

MATÍ

Aquest últim matí de la primera setmana l'Elena ha volgut acabar les classes de moviment amb tres exercicis molt moguts. En el primer han jugat al ZIP, ZAP, BOING per moure el cos i calentar els moviments, en el segon han ballat dibuixant i en el tercer han resseguit parts dels seus cossos per poder entendre les línies de la nostra pròpia figura.

Han estat cinc dies molt intensos i com cada Dadà que ens ha acompanyat ha estat un plaer treballar amb ella!!!! 
MOLTES GRÀCIES ELENA!

 

El Lluch dibuixant la mà de l'Elena!

 

A la classe de plàstica hem volgut treballar un eco - collage!
Partint d'un video de Jean-Claude Ruggilliero que està a la Fundació Maeght de Saint Paul de Vence voliem treballar la relació de l'art del menjar i el reciclatge. Voliem que els nens fessin moure les seves bosses, els seus tuppers, els seus embalatges i juguessin a mirar d'una altra manera la vida dels objectes (ens ho havia ensenyat el dia abans el Miralda!)

 

Més tard ha arribat la Clara Balmaña i ens ha parat la taula i tots els ingredients per poder fer eines amb fruita i verdura. Primer ens ha plantejat de fer el seu propi projecte i ens ha ensenyat i ens ha donat les instruccions!

 

MIGDIA

Avui ens hem remullat molt perquè feia moltíssima calor i hem disfrutat de l'aigua!
Després hem viatjat a Oceania... està tan lluny!!!!

OCEANIA
AUSTRÀLIA
Pa
_ Panets americans
Per degustar i menjar
_ Amanida de patata amb maionesa de cigolet
_ Hamburgueses i condiment:
tomàquet, formatge, ceba fregida, ketchup, mostassa...
_ Moresc
Postres
_ Brownie

 

TARDA

A la tarda hem seguit amb el Taller que haviem començat al matí però amb total llibertat de moviment!

Al final la Clara ens ha portat unes fruites deshidratades per fer cons i omplir-los amb fruites boníssimes de temporada: plàtan, meló i maduixes... una delicia!

M'agradaria tancar el blog d'aquesta setmana explicant que totes les fruites i verdures que hem utilitzat en els Tallers d'estiu ens les han proporcionat la Vida Meva, una de les botigues més bones de productes ecològics i de proximitat del Poblenou.

Moltíssimes gràcies Cristina i David!

 

Cinquè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment