Segon dia

Bon dia,
avui voliem parlar-los-hi als nens del concepte en el menjar i, tot i que ells poden entendre les coses molt més enllà, va ser difícil trobar una manera de plantejar-ho. Fa uns mesos vaig contactar amb Nyam Nyam, un col.lectiu que ha fet de les seves inquietuds una manera de viure i que tenen la capacitat de conceptualitzar l'art a través del menjar; em van meravellar els seus projectes i sobretot un que es diu "TODO LO QUE ME GUSTA ES INMORAL, ILEGAL O ENGORDA".

A ells els vaig encarregar explicar als nens el concepte i la millor manera va ser conceptualitzar el seu propi projecte! 

Moltes gràcies Ariadna, Iñaki i Jules!

 

MATÍ

Hem marxat de l'escola a 2/4 de 10 i hem anat fins a l'estudi dels Nyam Nyam en TRAM. Ens acompanyava l'Ignasi un noi molt eixerit que aquest any ens dóna un cop de mà algunes tardes i aquest matí.

La idea de l'Iñaki i l'Ariadna ha estat parlar de la FERMENTACIÓ i fer sentir als nens part d'aquest procés fascinant! La primera cosa que ens ha explicat l'Ariadna era que l'aire que ens envolta és un catalitzador en molt processos químics del menjar i que el podem modificar o produïr... ha estat delirant!

 

 

Després l'Ariadna ens ha estat explicant que podiem fer de bacteries per poder aconseguir fer la fermentació i ens hem convertit en petits microorganismes que podien moure's amb la música i estirar-se i ajuntar-se i convertir-se en una massa molt especial!

 

 

I, finalment, hem pogut donar forma a la nostra massa, hem fet un gran equip i hem cuinat les nostres piadines... qué bones que eren!

 

També hem après a dibuixar sense mirar - sense prejudicis - i hem dissenyat una taula per al nostreúltim sopar!

 

MIGDIA

Avui hem inaugurat la temporada de "manguerazo" però tenien tantes ganes que no m'ha donat ni temps de fer-los-hi unes fotos; això sí, han quedat molt fresquets!!!!!

Per dinar avui hem canviat de continent i hem estat a EUROPA. La veritat és que per unanimitat tothom estava molt content!

EUROPA
ITÀLIA
Pa
_ Grisines
Per degustar i menjar
_ Amanida de tomàquet i mozzarella
_ Pasta amb salsa bolognesa
_ Pizza
Postres
_ Gelat de xocolata

 

TARDA

A la tarda hem ballat els sabors i els gustos. L'Elena Montes i la Gemma Miró han muntat un taller de menjar i moviment i ha estat un moment deliciós!

 

Segon dia!
Bon dia,

Ester

Ester RoviraComment