Segon dia

 
_MG_7935-2.jpg
 
 

Bon dia a tots,
avui ha estat un dia més tranquil… ja érem a lloc i, la veritat, és que això ens ha donat molta més pau. Avui ha vingut el Quim i hem treballat amb els nens i nenes del Dadà la idea de SENTIR quan és tenir la sensació de… i t’adones que si intentem

Bon dia,
avui ja estàvem instal.lats definitivament i els nens i nenes circulaven amb llibertat i autonomia!

La nau de l'ESCOLETA és un refugi preciós que hem vestit amb una gran cortina blanca i amb una moqueta grisa. Aquest any hem posat els possibles desordres dins del magatzem de la nau i ara sí que tot comença a olorar a Dadà! Queden molts dies i moltes coses boniques per endavant i tenim ganes d'aprendre-les a poc a poc! 

Avui hem parlat de l'Art de Sentir quan és tenir la sensació de… i ho hem fet a través del CIRC!

 
 
_MG_7886-2.jpg
 

MATÍ

Al matí ens hem separat en dos grups i mentre uns feien moviment amb l’Anna Macau els altres han començat a treballar conceptes de sentir amb el Quim Girón. Ha estat increíble com a través d’un ou i la seva fragilitat i la seva manera d’acaronar-lo trobaven llenguatges diferents per sentir-lo. El Quim - a través de la percussió - donava pautes aïllades i a poc a poc tot sembalava desaparèxier… sobretot ells mateixos!

L’Anna els ha posat en cercle i els ha fet fer exercicis de calentament i moviment al mig del jardí. Hi havia una constant en les seves mirades: eren netes i podien veure-hi mñes enllà, deixar-se portar i sentir l’espai!

 
 
 
_MG_7745-2.jpg
 
 

"EL MILLOR I EL MÉS BONIC D'AQUESTA VIDA NO ES POT VEURE NI ES POT TOCAR, S’HA DE SENTIR AMB EL COR."

Helen Keller

 

TARDA

Després de dinar hem vist una pel.lícula francesa que hem escollit a la Filmoteca d’un seguit de noms que creiem que ens ofereixen l’Art de Sentir en les seves imatges: ERNEST et CÉLESTINE

Després ens hem ajuntat tots amb el Quim i hem intentat fer quatre peces de creació a través de 4 àutes obligatòries:
- 1 ou
- 1 Crit
- 1 Acrobàcia
- 1 Escena amb tots junts

La veritat és que amb quinze minuts el resultat ha estat espectacular i tot i que alguns es coneixen des d’ahir la sensació és que tot flueix amb una facilitat deliciosa. Després, el Quim s’ha assegut a la bateria i hem entrar en una catàrasis increíble entre el so, el moviment i el sentir més enllà d’un mateix!!!!
Moltes gràcis Quim!

 
 

Segon dia!
Bon dia,

Ester