Tercer dia

Bon dia,
avui ha estat un dia molt carregat d'activitats, de ganes de participar i de sentir... hem sabut entendre que a través de diferents suports i disciplines som experts en crear submóns, objectes o sons: és una meravella!

Avui hem parlat de l'Art de Sentir quan és OIR!

 
 
Tercer dia, 14 02 25.jpg
 
 

MATÍ

Al matí ens hem reunit tots i hem explicat el que faríem durant el dia. Després hem fet un minut de silenci… hem decidit que el farem a l’entrar i al sortir i establirem noves maneres de sentir quan estem aquí.

Després hem marxat cap a la platja i hem aprofitat per fer la caminada sonnora amb la Ilaria. Hem escoltat el so més proper i el més llunyà i hem fet precussió amb les pedres que havíem portat de Palo Alto amb qualsevol desl objectes que hem anat trobant. I quan hem arribat a la platja mentre uns escoltaven el so del mar amb un hidrofon - que la Ilària ens ha portat - els altres es banyaven en un mar blau i trasnparent... quina sort tenir aquest horitzó!


 
 
 

Després hem tornat caminant a Palo Alto i ens hem trobat el Lolo&Sosaku preparant la primera de les seves dues classes… ha estat un moment molt silenciós! Havíem de pintar sense fer servir les mans, escoltant-nos i deixant-nos anar. El paper bloanc convidava a la reflexió o la pura evasió: ha estat molt ràpid però contundent.

 
 
Tercer dia, 14 19 10.jpg
 
 

TARDA

Després de dinar hem vist una pel.lícula que ens parlava del mar i, tot i que alguns s’havien quedat jugant pel jardí, al final tothom s’hi ha apuntat.

Després hem buidat la sala i hem posat un protector al terra: volíem crear un escenari!
El Lolo&Sosaku s’han disposat en un costat i en un altre ha deixat argila i aigua. Han demanat als nens que els esculpissin i que a través del sentir els creessin i els modelessin. En un primer moment han anat a poc a poc però finalment es confonien les seves mans amb l’argila i les escultures: un tot increíble! Gracias Lolo, Arigato Gozaimasu Sosaku!

 
 

"EL QUE ET FA SENTIR BÉ NO ET POT FER MAL."

Janis Joplin

 
 

Tercer dia!
Bon dia,

Ester

 
Ester RoviraComment