Quart dia

Bon dia,
avui ha estat un dia molt diferent… bàsicament perquè el contingut matèric marró que ens envoltava ha anat definint-se cap a negre i hem mutat cap a un estadi més silenciós.

Avui hem parlat de l’Art de Sentir quan és TENIR CONSCIÈNCIA DE L’ESTAT PROPI!


 
_MG_8242-2.jpg
 
 


MATÍ

Al matí hem començat el dia amb assemblea i hem explicat el que faríem. Hem fet el nostre minut de silenci i, després, ens hem posat a dibuixar amb flors que la jardinera de Palo Alto - la Cristina - ens havia recollit. Volíem que els nens escrivissin què significa per a ells SENTIR i cada un ha anat posant idees, paraules, sentiments damunt la fulla en blanc. Han quedat preciosos!

 
 
 
 

Després l’Elena Montes i el Marc Morro han vingut a veure’ns i durant el matí han fet una classe tots dos junts. Volien ensenyar-nos a sentir el cos, a tenir consciència de les nostres limitacions físiques i, a vegades, psíquiques i han estat dues hores jugant amb aquests conceptes i amb nosaltres.

Gràcies Elena, Gràcies Marc!


 
 
_MG_8308-2.jpg
 
 
_MG_8277-2.jpg
 
 


TARDA

Després de dinar alguns nenes s’han posat a pintar i els altres a veure una pel.lícula que havia portat el Nicolàs: feia molta calor! Hem estat una estona preparant totes les coses de la tarda i, al final ens hem separat en dos grups: mentre el primer jugava amb el Marc a construir i a construir-se el segon grup s’adivinava el pensament. Ha estat molt divertit i molt enginyós veure’ls dissenyar amb els seus cossos color negre i imaginar altres oficis…

Tots preníem consciència d’un altre estat!!!!!
“ES UNA PENA NUNCA DECIR LO QUE SE SIENTE.”

Virginia Wolf 
 
 

Quart dia!
Bon dia,

Ester

Ester RoviraComment