Setè dia

Bon dia,

avui ha estat un dia realment enfeinat però, finalment, hem aconseguit la nostra fita de pintar totes les parts de la cadira i marcar-les. La producció va en marxa!

Avui hem parlat de l'Art de Construir quan és SUMAR!

dada week 2 day 1201.jpg

 

MATí

Avui ha vingut la Clàudia Valsells a ajudar-nos a plantejar i a pintar les peces que conformen la cadira; juntament amb el Marc han fet als nens i nenes una proposta per anar-les pintant de blanc i de negre. Hem disposat totes les parts de les 36 cadires esteses al terra i diferents línies d'actuació. Els nens estaven asseguts entre elles per grups. Hi ha hagut un moment de pau quan tots han trobat en el pinzell una manera d'avocar el que sentien: ha estat màgic!

També hi havien la Tiphaine de Rougé i la Noemí Morell. 
Moltes, moltes gràcies Clàudia! Moltes gràcies Tiphaine i Noemí!

 

TARDA

I a la tarda hem estat marcant els forats de cada una de les peces amb la plantilla i ordenant-les per poder fer - demà - els forats. Ha estat un treball d'equip durant tot el dia i, sincerament, és molt bonic!

dada week 2 day 1210.jpg

L'altra part del grup se n'ha anat amb la Ilaria Sartori [SO] a fer una caça de sons i han estat seguint les pistes i escoltant cada detall. Havien de construir un món sonor! Crec que s'ho han passat d'allò més bé!!!

Setè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment