Novè dia

Bon dia,

avui hem seguit el procés de producció de les cadires. Avui hem après a posar cargols, a muntar cadires i a treballar en sèrie. Som el millor equip del món i avui hem pogut acabar-ho tot tal i com havíem previst amb la millor de les previsions!

Avui hem treballat l'Art de Construir quan és DECISIÓ i TANCAMET!

DADA DIA 810.jpg

MATÍ

Hem preparat totes les peces per descripció i cada nen ha anat triant les catorze peces que conformen la nostra cadira. I hme fet tres equips de "taladrament": uns feien la H - amb el Diego Ramos -, els segons el repastller - amb la Noemí Morell - i els tercers posaven les potes - amb el Marc Morro -. 

Mentre els nens anaven amunt i avalll amb les peces aprofitàvem per acabar els dibuixos que volem enviar al Senegal i per pensar en la posada en escena.

DADA DIA 828.jpg

TARDA

Després de dinar hem acabat de fer totes les cadires. Cada nen ha triat una estructura i hem afegit el respatller i el seient. Les hem ordenades per número - estan numerades per ells - i les hem disposat en fila india... la veritat és que juntes fan molta impressió!

Si les voleu venir a veure haureu de venir avui a Palo Alto, a les 5 de la tarda!

Novè dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment