Tercer dia

Bon dia,
avui ha estat un dia molt carregat d'activitats, de ganes de participar i de construir... hem sabut entendre que a través de diferents suports i disciplines som experts en crear submóns, objectes o sons: és una meravella!

Avui hem parlat de l'Art de Construir a través del DISSENY!

DADA day 3_25.jpg
 


MATÍ

Al matí ens hem separat en quatre grups i hem començat a dibuixar i a dissenyar cabanes. Ha estat molt interessant veure com eren capaços de conceptualitzar les idees i volcar-les sobre el paper, posar-se d'acord i engegar el projecte. Després hem agafat els cargols blaus i totes les caixes i materials que havíem portat de casa i hem anat a una banda del jardí de Palo alto per plantejar la construcció.

DADA day 3_4.jpg

A mig matí han vingut la Lucía Vergara - Aprèski - [DISSENYADORA] i el Rocco Papìa [MÚSICA] i hem fet disseny i so; 

La Lucía ens ha proposat dissenyar objectes amb elements de l'entorn, constuir objectes quoitidians a partir de les necessitats, amb materials que puguessim trobar i fer-los bonics.
És increíble com la Lucía ajunta les idees, les cus i les disposa d'una manera tan elegant. Fa servir referències antigues o recurrents però és deliciós veure-la treballar! Moltes gràcies Lucía per encomenar-nos el teu bon fer!

 

DADA day 3_36.jpg
 

Amb el Rocco hem estat preparant el so amb el cos i la veu i en la segona part del seu taller hem construit instruments de paper. Quina bona música!!!

 

TARDA

Al migdia hem vist la pel.lícula Nausicaä de la Vall del Vent que és una pel·lícula d'animació creada per Hayao Miyazaki el 1984; pel.lícula de culte en el món del manga que parla de construir i de construir-nos!

Més tard, hem sortit al jardí: uns han anat amb la Lucía a acabar els seus objectes i els altres s'han posat a fer cabanes. Feia molta calor però la idea de crear-se un espai i poder estar adins els motivava tant que semblava que no puguessin parar; han ajuntat, han sumat, han tancat, han cargolat i han anat construint els seus petits móns: ha estat increíble!!!!

 

"L’EGO DESTRUEIX I EL LEGO SERVEIX PER CONSTRUIR” 
Tortell Poltrona

dada 3_ 2_28.jpg

 


Tercer dia!

Bon dia,
Ester

 

Ester RoviraComment