Quart dia

Bon dia,
avui ha estat un dia - diríem que - molt equilibrat! Han anat passant coses adins i a fora i era com estar una mica amb nosaltres mateixos i una mica amb tots els altres. A vegades m'adono de la importància de generar activitats on compartim i d'altres penso que la individualitat és important en tan que ens construeix com a persones.

Comencem a estar cansats i està fent molta calor però, la veritat, és que es respira un aire de complicitat propi del Dadà... tinc la sensació que estem construint una gran família: m'encanta!

Avui hem parlat de l'Art de Mirar a través de la JARDINERIA!

IMG_2185-2.jpg


MATÍ

Al matí ens ha tornat a venir a veure l'Elena per fer dansa i l'altra meitat del grup s'ha posat a construir un lego gegant i col.lectiu. L'Elena ens ha ensenyat a construir moviments i a posar-los junts, a fer que tot es coordinés i, al final, a estar una estona en silenci, a construir silenci. És molt interessant veure com ells es relaxen i troben un espai.

IMG_1836-2.jpg
 

D'altra banda la Iris els ha volgut retratar en BN, explicar una història amb tots els personatges: construir un relat amb les seves mirades. Moltes gràcies Iris!

 
 

TARDA

Hem treballat amb la Cristina Carbò [JARDINERIA] i amb la idea de la vertical i l'horitzontal, dels dins i el fora, de l'equilibri i hem construit escultures amb arrels. La veritat és que quan mires el jardí el veus diferent ara i, tot i que a Palo Alto està completament "interioritzat", no podem deixar de pensar que és una cosntrucció aliena, intencionada, volguda. És una construcció meravellosa!

 

Després el Toni ens ha proposat de crear uns perfils i una història i hem sortit al pati de Palo Alto sota els colors de la porxada... hem retallat les nostres històries i hem parlat d'ombres i de contes!


Al final de la tarda els nens havien inventat històries precioses i personatges increíbles i ha estat una posada en escena plena d'ombres de colors que ballaven al so d'una música gairebé hipnòtica!!!

Moltes gràcies per tot TONI!

 

PERÒ CADA COP QUE L'ART DE CONSTRUIR S'ALLUNYA MÉS DELS ORNAMENTS S'APROPA MÉS AL GRAN CONSTRUCTOR, QUE EL PORTA ALTRE COP A L'ANTIGUITAT.
Adolf Loos

 

IMG_1862-2.jpg

Quart dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment