Cinquè dia

Bon dia,
avui ha estat un dia de tancament: de la setmana, de les activitats i de la gent que s'acomiadava.

Avui hem parlat de l'Art de Construir a través de l 'ART!

IMG_2488.jpg
 

MATÍ

Aquest matí ens hem vestit tots de negre - codi Dadà - i hem sortit a fer-nos una foto davant de les cabanes. La veritat és que ens hagués agradat molt deixar-les allà per sempre però no ha pogut ser i les hem immortalitzat i les hem desmuntat!

 

Després hem separat els grups i mentre uns feien so amb el Rocco Papìa [SO] els altres han anat a veure la Júlia Mariscal [ART]. La Júlia ens ha volgut explicar l'abstrcate i per fer-ho ens ha volgut traspassar la seva manera de treballar i de veure-hi, la seva manera de construir. Ha estat molt interessant sentir-la parlar i deixar-nos - d'alguna manera - un racó del seu món. Crec que els nens i nenes han trobat una manera d'entendre el camí i ha estat fonamental per a poder construir després. Moltes, moltes gràcies Júlia!

 

IMG_2372.jpg
 

TARDA

A la tarda ens hem ajuntat tots a l'escoleta i la Júlia ens ha proposat una performance. Nosaltres érem una línia negra - el nostre cos - i ella volia saber com ens agradaria crear una extensió de nosaltres mateixos més enllà de l'estètica però dels nostres sentiments. Quina línia volíem ser? 

Ens ha escrit una frase per inspirar-nos, ens ha ofert material i hem començat la performance... ha estat un deliri veure com els nens es construïen i es multiplicaven!

 

"UNA APOSTA PER ALLÒ COMÚ ÉS QUALSEVOL SITUACIÓ QUE POGUEM DEFINIR COM A DIGNITAT COMPARTIDA”
Marina Garcés

 

 


El Dadà acaba la seva primera setmana amb moltes coses construides; moltes coses que podríem ajuntar, sumar, materialitzar, reunir, ordenar, erigir, equilibrar, enfortir, fonamentar, projectar... ha estat una setmana intensa i molt bonica.
Hem après de tanta gent interessant i hem vist tantes propostes inspiradores que espero que els que marxin ho guardin en un racó del seu petit món i ho puguin gaudir i els que segueixin ho puguin implenetar aquesta segona setmana!

IMG_2732.jpg
 

Cinquè dia!

Bon dia i bon cap de setmana,
Ester

Ester RoviraComment