Primer dia

Bon dia,
avui hem començat els Tallers de l'Art de Mirar amb molts nervis i moltes ganes! Alguns erem antics i d'altres eren nous però semblava que tothom estava d'acord que teniem ganes d'engegar aquest projecte.

Queden molts dies i moltes coses boniques per endavant i tenim ganes d'aprendre-les a poc a poc... però avui ens hem conegut! 

La primera setmana volem fer conèixer diferents llenguatges de l'Art de Mirar als nens i nenes del Dadà.  Hem volgut començar amb el DISSENY!


MATÍ

Primer de tot ens hem presentat i hem explicat una mica el projecte als nens. Hem parlat dels horaris i de les classes i hem decidit que mesclariem edats perquè voliem que aquesta condició aporti diversitat al projecte.

L'Elena [Moviment] i la Ilària [So] han proposat de fer una caminada conjunta cap a la platja mentre aprofitaven per escoltar el so que ens envolta i moure'ns a través del camí.  Les seves classes tenien molta intenció perquè ens donaven pautes per aprofundir en els nostres sentits, aprendre a mirar, a escoltar o a sentir, a reinterpretar els objectes i donar-los-hi un nou sentit: ens han sorprès amb les seves propostes.

I després hem arribat a la platja i mentre uns escoltaven el so del mar amb un hidrofon que la Ilària ens ha portat els altres es banyaven en un mar blau i trasnparent... quina sort tenir aquest horitzó!

 

Després hem tornat a dinar a Palo Alto... era un dia extrany perquè no acabàvem de trobar l'espai però ha estat interessant veure com cada un anava cap a on més li agradava!

 

TARDA

Després es ha vingut a veure el Borja Martínez de LO SIENTO. La seva proposta era fer servir el disseny gràfic per explicar conceptualment les emocions; és la seva especialitat i a través de paraules que ens ha proposat ha volgut que les interpretessim visualment. El resultat ha estat espectacular!: moltes gràcies Borja per enesenyar-nos a mirar!

 

"NOMÉS S’HI VEU BÉ AMB EL COR”
El petit príncep

 

Primer dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment