Segon dia

Bon dia,
avui ens hem instal.lat definitivament! Després d'un primer dia vagant per les ombres de Palo Alto hem trobat el nostre lloc! La nau de l'ESCOLETA és un refiugi preciós que hem vestit amb una gran cortina blanca i amb una moqueta grisa. Ara sí que tot comença a olorar a Dadà!
Queden molts dies i moltes coses boniques per endavant i tenim ganes d'aprendre-les a poc a poc... però avui ens hem conegut! 

Avui hem parlat de l'Art de Mirar a través de dues disciplines més: la FOTOGRAFIA i el MENJAR!

 

MATÍ

Avui hem aprofitat per donar quatre pautes de funcionament intern i després, a primera hora, hem buscat cares per Palo Alto: n'hem trobat en les parets, damunt les taules i entre les fulles. Si hi mirem bé podem descobrir un altre món que amb la velocitat d'aquest se'ns escapa!

A mig matí ens ha vingut a veure la Pepi de Boissieu per presentar-nos la seva proposta i hem estat mirant unes imatge sper posar-nos en escena! Treballarem tres ideees a poartir de tres aliments: tomàquets, carn i oli de palma!

Més tard la Iria ha vingut perquè volia fer unaretrat de cada nen per la tarda... ha estat com una pel.lícula antiga, com mirar d'una altra manera a cada nen!!!

dadakids.gif
 

TARDA

A la tarda la Iris ens ha propost un taller de fotografia a través de la memòria. La Iris és una fotoògrafa professional que viatja entre la realitat i el somni; la seva manera de mirar és sempre un anar més enllà, un trobar l'essència, ondescobrir el detall.

La seva idea ha estat posar-nos el repte de fer un viatge en el temps, a través de la nosatr memòria, i aprendre a mirar d'aquí un temps el que hem vist aquests dies. Cada nen ha creat una càpsula del temps on ha posat una imatge seva, una imatge de la seva habiitació, un objecte del que es pugui desprendre i ha portat el seu objecte preferit per fer-li una foto. Mentre uns s'escrivien una carta per a ells mateixos al futur, elsa ltres dissenyaven l'embolcall i els altre ses feien una polaroid del seu objecte. La veritat és que la idea de mirar endavant ens ha posat a tots de bon humor: moltes gràcies Iris per fer-nos memòria de la nostra mirada!

 

"SALVEU-ME ELS ULLS QUAN JA NO EM QUEDI RES.
VIURÉ, BO I MORT, NOMÉS AMB LA MIRADA”

Miquel Martí i Pol

 

Segon dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment