Tercer dia

Bon dia,
avui ha estat un dia molt carregat d'activitats, de ganes de participar i d'embrutar-nos... els colors ens han anat donant una latra dimensió del nostre món i hem après a escoltar amb la mirada. Hem creat un món sonor que ens guia mentre ens deixàvem envair per les emocions i el moviment... ha estat molt reconfortant!

Avui hem parlat de l'Art de Mirar a través de la PINTURA!

 

MATÍ

Al matí hem separat els grups i hem fet moviment i so; l'Elena ha volgut involucrar la mirada i el moviment mentre que la Ilària ha conectat la classse de memòria i les emocions amb el so. Ha estat molt interessant veure'ls descobrir a través de cada disciplina una altra mirada. Semblava que aquest món fos nou!!!

Després ha arribat la Clàudia Valsells que volia interaccionar d'alguna manera amb les altres professionals i han decidit proposar als nens un dictat de línies conjunt amb l'Elena Montes; sincerament haig de dir que ha estat preciós veure'ls agafar el pinzell i deixar caure les seves línies!

 

TARDA

A la tarda la Clàudia Valsells ens ha inundat de color i ens ha proposat tres exercicis al voltant del seu llenguatge: la pintura!

El primer ha estat dibuixar i pintar a partir d'una cara que Brassaï va tribar pels carrers de Paris i interpretar amb el color la nostra personalitat. Els nens han après la composició d'un color i han jugat a mesclar per trobar el resultat. Després han resseguit el perfil i l'han omplert. EL resultat ha estat espectacular!

 

Després hem creat cada un el nostre color i hem pogut deixar constància de la nostra paleta. Ha estat un dia perfecte! Moltes gràcies Clàudia!!!

 

- "MIRA’M,
I NO DEIXIS DE MIRAR-ME PERQUÈ, SINÓ, CAURIA EN EL BUIT!”
EL DIABLE I EL BON DÉU

Jean-Paul Sartre

 

Tercer dia!

Bon dia,
Ester

Ester RoviraComment